Spivo DS1 vecht zich naar overwinning op Next Volley Dordrecht

In een spannende uitwedstrijd tegen Next Volley Dordrecht DS3 heeft Spivo DS1 een knappe comeback weten te maken, waarbij ze de overwinning behaalden in een zinderende vijfsetter. Ondanks een lastige start en enkele uitdagingen onderweg, wist Spivo DS1 zich als een hecht team te tonen en de tegenstander te overtreffen.

De eerste set begon moeizaam voor Spivo DS1, waarbij ze niet goed in hun spel kwamen en de passing niet onder controle hadden. Het lukte de dames niet om de aanval van Next Volley Dordrecht DS3 te doorbreken, wat resulteerde in een verlies van 20-25.

In de tweede set bleef Spivo DS1 achter de feiten aanlopen, maar langzaam begon het tij te keren. Dankzij een sterke serviceserie van Sabine van der Kuil en een goede teamspirit, wisten ze de set met 25-23 te winnen.

Ondanks een slechte start en matige passing, gaf Spivo DS1 niet op in de derde set. Met onder andere een indrukwekkende service serie van Willianne Tigelaar werkten de dames zich terug in de set. Hard werken, sterke aanvallen van onder andere Raisa Dragiç, en goed verdedigen werd het spannende strijd waarbij Spivo DS1 twee setpunten liet liggen. Waarbij 2 aanvalsfouten uiteindelijk resulteerde in een 26-28 verlies.

In de vierde set begon Spivo DS1 langzaam haar ritme te vinden. De ontspanning keerde terug in het team en het aanvalsspel werd gevarieerder. Ondersteund door mooie serviceseries van Henriëtte Tigelaar en ‘Topper van de Wedstrijd’, Raisa Dragiç.

Rake klappen van Sabine van der Kuil en Sara Bloemhof herstelden het momentum, terwijl aanvoerster Alicia Mijnans met prachtige omloopballen verraste, perfect bediend door spelverdeelster Willianne Tigelaar. Uiteindelijk won Spivo de set met een overtuigende 25-20.

In de beslissende vijfde set toonde Spivo DS1 hun vastberadenheid en de tactiek was duidelijk. Na een kleine achterstand wisten ze de leiding te pakken en met een fantastische aanval van hun aanvoerster op een prachtige set van Willianne Tigelaar, behaalden ze uiteindelijk de overwinning met 15-10.

Het was een moeilijke wedstrijd, maar Spivo DS1 heeft een mooie comeback laten zien en de overwinning verdiend binnengehaald. Het team bedankt het publiek voor hun steun en kijkt vol vertrouwen uit naar de volgende uitdaging tegen Donki Sjot DS1, de huidige nummer 1 in het klassement. Kom volgende week naar De Den Oert voor de spannende wedstrijd. Ook wordt die dag de Spivo Kidsday georganiseerd!