Jeugdfonds Sport & Cultuur

Jeugdfonds Sport & Cultuur voor alle kinderen uit gezinnen met een laag inkomen!

Vanaf november 2018 komen alle kinderen tussen de 4 en 18 jaar die opgroeien in een gezin met een inkomen tot 130 % van het sociaal minimum in aanmerking voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Voorheen kon er voor gezinnen die kindtoeslag ontvingen geen aanvraag worden ingediend bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dit verandert nu, gezinnen die kindtoeslag ontvangen kunnen nu ook een bijdrage aanvragen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

 

Leergeld

De kindtoeslag kan worden ondergebracht bij Stichting Leergeld. Zij kunnen dit geld beheren en zetten die in voor onderwijsmiddelen

en activiteiten zoals een fiets of een schoolreisje, sport en cultuur. Het kan dus zijn dat Leergeld de contributie aan uw vereniging betaald.

 

Wie mag een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur?

Ouders/verzorgers, sportverenigingen en culturele instanties mogen zelf geen aanvraag indienen. Alleen professionals

die werken met of voor kinderen kunnen dat doen. Voorbeelden van intermediairs zijn: leraren, jeugdhulpverleners, combinatiefunctionarissen of schuldhulpmedewerkers. Aangemelde intermediairs kunt u, indien zij daar toestemming voor hebben gegeven, vinden op onze website https://jeugdfondssportencultuur.nl/fondsen/zuid-holland/

 

 

 

Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen hen niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging.


Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!