Afmelden/wijziging doorgeven

Afmelden bij Volleybalvereniging Spivo 

Het lidmaatschap kan uitsluitend schriftelijk d.m.v. het afmeldings/wijzigingsformulier bij het secretariaat opgezegd worden. Dit formulier kan gedownload worden of is op te vragen bij de secretaris. Een afmelding dient te geschieden vóór 1 mei 2021. Indien een afmelding te laat wordt ontvangen is men toch verplicht, in lijn met de statuten, voor het volgend seizoen contributie te betalen. Een mondelinge of telefonische opzegging bij het bestuur, commissieleden, trainers of coaches is beslist onvoldoende en wordt dan ook niet als opzegging geaccepteerd. Het afmeldingsformulier moet volledig ingevuld en ondertekend bij het secretariaat ingeleverd worden. Men krijgt dan een bevestigingsstrookje en, indien van toepassing, de spelerskaart retour.

 

Wijziging lidmaatschap 

Indien je een wijziging door wilt geven, kan je ook gebruik maken van het Afmeld- wijzigingsformulier. Het gaat dan om een lidmaatschapswijziging, bijvoorbeeld als je van alleen trainen competitie wilt gaan spelen enz. Je moet dan het formulier invullen en opsturen naar het secretariaat. Je krijgt dan ook een bevestigingsstrookje retour.

 

Adreswijziging 

Een adreswijziging of wijziging van telefoonnummer of emailadres kan je doorgeven door te bellen naar onderstaand nummer of een email te sturen naar het secretariaat.  

 

Meer informatie: ledenadministratie@spivo.nl 

 

M. van Nispenstraat 6

3201 KC Spijkenisse

Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!


Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen onze sponsoren niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging, Ook zonder hun zou onze vereniging niet zijn zoals het nu is.