Afmelden/wijziging doorgeven

Afmelden bij Volleybalvereniging Spivo 

Het lidmaatschap kan uitsluitend schriftelijk bij de ledenadministratie opgezegd worden door middel van het afmeldings-/wijzigingsformulier. Dit formulier kan gedownload worden of is op te vragen bij de ledenadministratie. Een afmelding moet gedaan worden vóór 1 mei van het lopende verenigingsjaar. 

 

Als een afmelding te laat wordt ontvangen, is men, in lijn met de statuten, verplicht voor het volgend seizoen contributie te betalen. Een mondelinge of telefonische opzegging bij het bestuur, commissieleden, trainers of coaches is beslist niet voldoende en wordt dan ook niet als opzegging geaccepteerd.

 

Het afmeldingsformulier moet volledig ingevuld en ondertekend bij de ledenadministratie ingeleverd worden. Men krijgt dan een bevestigingsstrookje en, indien van toepassing, de spelerskaart retour.

 

Wijziging lidmaatschap 

Als je een wijziging door wil geven, kan je ook gebruik maken van het Afmeld-/wijzigingsformulier. Het gaat dan om een lidmaatschapswijziging, bijvoorbeeld als je van alleen trainen competitie wilt gaan spelen enz. Je vult dan het formulier in en stuurt het op naar het secretariaat. Je krijgt dan ook een bevestigingsstrookje retour.

 

Adreswijziging 

Een adreswijziging of wijziging van telefoonnummer of emailadres kan je doorgeven door een email te sturen naar de ledenadministratie.  

 

Meer informatie: ledenadministratie@spivo.nl 

 

M. van Nispenstraat 6

3201 KC Spijkenisse

Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen hen niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging.


Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!