Spivo organiseert Kidsday op 23 maart

Volleybalvereniging Spivo organiseert op 23 maart aanstaande een gezellige Kidsday voor kinderen van 4 tot 16 jaar. Tijdens de Kidsday kunnen kinderen uit Spijkenisse en omgeving spelenderwijs kennis maken met volleybal. Bij mooi weer is ook de NeVoBo hierbij aanwezig met onder andere een springkussen en volleybal-gerelateerde spelletjes. 


Behalve op volleybal gerichte activiteiten zijn er nog veel meer leuke dingen te doen, zoals schminken, grabbelen, paaseieren verven en verschillende leuke spelletjes. Ook worden er suikerspinnen, limonade en heerlijke cupcakes verkocht. 


Kinderen die tijdens de Kidsday enthousiast worden over volleybal, kunnen zich met hun ouders ter plekke aanmelden voor drie gratis proeftrainingen. Ook kunnen zij bij Spivo meer informatie krijgen over de mogelijkheden om te sporten via het Jeugdfonds Sport en Cultuur van de gemeente Nissewaard.


Op 23 maart is iedereen van 4 tot 16 jaar tussen 12.00 en 16.00 uur welkom bij Sporthal Den Oert aan de J. Witteveenlaan 1, 3201 LX in Spijkenisse.


Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen hen niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging.


Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!