Welkom bij volleybalvereniging spivo!

Sinds 1961 is volleybalvereniging Spivo dé toonaangevende volleybalvereniging van Spijkenisse. Spivo is aangesloten bij de Nederlandse Volleybalbond en er kan op verschillende niveau's gevolleybald worden. Op dit moment komt Dames 1 uit in de 2e Divisie en Heren 1 in de 1e klasse. 

 

Neem gerust een kijkje op deze website

Nieuws

Algemene Ledenvergadering

De jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) zal op 29september 2021  om 20.00 uur plaatsvinden. De vergadering zal plaatsvinden in Loungecafé Blijf.  Loungecafé Blijf moet voldoen aan de wettelijke richtlijnen met betrekking tot coronamaatregelen. Bezoekers dienen dus bij binnenkomst een geldige QR te kunnen scannen of een test/herstelbewijs te kunnen tonen. 

Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!


Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen onze sponsoren niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging, Ook zonder hun zou onze vereniging niet zijn zoals het nu is.