Oproep: materialen en sleutels inleveren

Spivo wil ook dit einde van het seizoen gebruiken om alle materialen te inventariseren en controleren. Dit om aan het begin van het seizoen voor iedereen weer genoeg goede ballen, ballenkarren etc. beschikbaar te hebben.

 

Elk team dat buiten Den Oert traint moet daarom na de laatste training ballentassen, ballenkarren en overige materialen inleveren. Voor alle teams en trainers geldt daarnaast dat ook de sleutels van de zalen ingeleverd moeten worden.

 

Trainers, aanvoerders en overige sleutelbezitters kunnen contact opnemen met de TC over waar en wanneer ze materialen en/of sleutels in kunnen leveren.

 

Materialen en sleutels graag uiterlijk 20 juni inleveren.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen hen niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging.


Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!