Trainers Clinics

Bij Spivo zetten we actief in op het begeleiden en trainen van onze volleybal trainers. Dit doen we onder andere door het geven van clinics. 

 

In de maand mei staan 3 trainers clinics gepland: 

 

zaterdag 11 mei 

zaterdag 18 mei 

zaterdag 25 mei 

 

De clinics worden gegeven van 10 -  12.00 uur in Sporthal Olympia!

 

Clinic 11 mei

De eerste clinic wordt gegeven door de zeer ervaren Peter van den Berg en is gericht op het aanleren van de onderarmse en bovenhandse techniek. Peter is de trainer van onze herenteams. Peter heeft in zijn carrière als volleybalcoach al heel wat herenteams op divisie niveau begeleid en traint en coacht dit seizoen ook eerste divisionist Habithuis RVV HS1 in Katwijk. 

 

Clinic 18 mei 

De tweede clinic wordt gegeven door Dennis Strang, trainer en coach van Spivo Dames 1. Het wordt een gecombineerde clinic waarin onder andere de opbouw van een training en de voorbereiding op een wedstrijd aan bod komt. 

Onder Dennis promoveerde Dames 1 dit seizoen naar de tweede divisie. Naast ons eigen Dames 1 team, traint Dennis ook Dames 1 van Velo dat afgelopen seizoen ongeslagen kampioen werd van de 2e klasse.

 

Clinic 25 mei

De derde en laatste clinic wordt net als de eerste gegeven door Peter van den Berg. Deze staat helemaal in het teken van de aanval en het blok.

 

Voor wie?

De clinics worden gegeven voor zowel beginnende als ervaren trainers, assistent trainers, coaches en voor ouders van jeugdleden die weleens invallen als coach of gewoon geïnteresseerd zijn in de visie van onze ervaren trainers. Ook de ouders van de jeugd die aanwezig is bij deze clinic is van harte welkom om te komen kijken!

 

Aanmelden

Kan jij niet wachten om bij te leren op gebied van het trainen en coachen van volleybaltalenten? Schrijf je dan snel in voor de clinic: meld je aan door een mail te sturen aan tc@spivo.nl 

 Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen hen niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging.


Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!