Einde seizoen, meivakantie en doortrainperiode

We gaan richting het einde van het seizoen.  Dat betekent aan de ene kant dat de laatste reguliere trainingen in zicht zijn. En aan de andere kant dat de TC achter schermen alweer druk bezig is met het nieuwe seizoen.


De laatste reguliere trainingen van dit seizoen zijn op maandag 22, dinsdag 23, woensdag 24 en donderdag 25 april. 

Daarna volgen twee weken meivakantie waarin niet getraind wordt, tenzij jouw trainer dit anders aangeeft.


In de week van 13 mei start de zogeheten doortrainperiode. Het streven is om dan, ter voorbereiding op het nieuwe seizoen, in de nieuwe teamsamenstelling te gaan trainen. De doortrainperiode is tot en met 20 juni.


Nieuwe teamsamenstellingen, wanneer welk team doortraint en verdere info, volgen zo snel mogelijk. 


Oh ja, mocht je op willen zeggen - maar dat wil je natuurlijk niet! - dan moet dat voor 1 mei. Hoe je dat doet lees je hier. Speel je in sponsorkleding? Lever deze dan netjes in bij de sponsorcommissie.

 

Veel plezier en alvast een fijne meivakantie!

 

Technische Commissie Spivo

Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen hen niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging.


Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!