Zakelijke overwinning Spivo DS1 tegen Volley2B DS1

 

In de laatste reguliere wedstrijd van het seizoen stond Spivo DS1 tegenover Volley2B DS1. Met de terugkeer van assistent-coach Daisy Spruit-Stolk was het team weer compleet. Hoewel de uitkomst van de wedstrijd geen invloed zou hebben op de positie op de ranglijst - door de overwinning van Volley Tilburg DS3 tegen Donki Sjot DS2 - staat Spivo momenteel op de vierde plaats. Dit betekent dat, ongeacht het resultaat van vandaag, het team volgende week zaterdag een P/D-wedstrijd zal spelen.

Het was geen meeslepende wedstrijd, aangezien Spivo duidelijk de overhand had tegen Volley2B. Ondanks het lagere niveau van de tegenstander wist Spivo haar eigen niveau te handhaven.

Het team leverde een solide prestatie. Met sterke service series, nauwkeurige passes en scherpe aanvallen. Dit resulteerde in een dominante overwinning op Volley2B DS1. Hoewel er geen individuele 'topper van de wedstrijd' was, was het collectieve optreden van het hele team goed, en was het hele team de 'topper van de wedstrijd'.

De dames van Spivo haalden een verwachte overwinning, met setstanden van 25-13, 25-18, 25-16 en 25-12. Het team wil het vele aanwezige publiek hartelijk bedanken voor de support tijdens de wedstrijd, samen met het Spivootje van de Week Kaylee. Terwijl we ons voorbereiden op de P/D-wedstrijd in Middelbeers tegen SKUNK DS1, nodigen we iedereen uit om ons te komen aanmoedigen en deel uit te maken van ons laatste avontuur van dit seizoen!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen hen niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging.


Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!