Spivo Dames 1 zoekt passer/loper

Voor het nieuwe seizoen zoekt dames 1 een nieuwe speelster voor de passer/loper positie. Het is een team met een goede mix van jonge en meer ervaren speelsters en staan ook aankomend seizoen onder leiding van Dennis Strang. Komende weken hopen ze te promoveren naar de 2e divisie. 


Dus kan jij uit de voeten op derde of tweede divisie niveau en ben jij op zoek naar een gezellig team voor volgend seizoen? Kom dan zeker een keer meetrainen! Stuur een mailtje naar tc@spivo.nl en wie weet tot snel!

Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen hen niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging.


Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!