Spivo zoekt trainers en coaches voor jeugd- en dames

Volleybalvereniging Spivo in Spijkenisse zoekt voor seizoen 2024-2025 trainers/ coaches voor haar meisjes A talententeam in de eerste klasse en voor twee damesteams die uitkomen in de eerste en tweede klasse.


Meisjes A talententeam - eerste klasse

Werk jij graag met jonge volleybaltalenten? Haal jij energie uit het stimuleren en begeleiden van jonge talentvolle speelsters naar een hoger niveau? Dan zoeken wij jou! 


MA1 speelt in de eerste klasse van regio Zuid en heeft de mogelijkheid om door te groeien naar de hoofdklasse.


Het team traint twee keer per week. Dagen in overleg.


Dames eerste klasse

Voor deze enthousiaste, jonge dames van Spivo zijn wij op zoek naar een combinatie van een trainer en coach met een frisse kijk op volleybal.


Het team speelt in de eerste klasse van regio Zuid en traint twee keer per week. Dagen in overleg. 


Dames tweede klasse

Voor deze enthousiaste, sportieve dames zoeken we een trainer/coach die deze, qua leeftijd, zeer gemêleerde groep steeds weer uit weet te dagen. 


Dit team is afgelopen seizoen gepromoveerd naar de tweede klasse en laat met de huidige vijfde plaats zien dat het hier ook zeker thuishoort. 


Train de trainer

Bij Spivo zetten we actief in op het begeleiden en trainen van onze trainers. Dit doen we onder andere door het geven van clinics op verschillende onderdelen. 


Deze clinics zijn zowel geschikt voor de jonge, beginnende trainers als voor de meer ervaren trainers die op aangegeven punten bij willen leren of op zoek zijn naar gerichte tips and tricks. De clinics worden gegeven door onze eigen ervaren trainers en waar nodig ook door externe trainers.


Spivo

Spivo is dé volleybalvereniging voor iedereen in de regio Spijkenisse/Nissewaard: jong en oud, competitief en recreatief, instap-, midden en hoog niveau. Het eerste damesteam van Spivo speelt momenteel mee in de bovenste regionen van de derde divisie en heeft promotie naar de tweede divisie als streven.


Spivo ziet een duidelijke groei in haar ledenaantal, met name onder de jeugd en jongvolwassenen. Naast de verschillende meisjes- en damesteams, laten vooral ook de jongens en heren een enorme groei in aantal zien.


Er is bij Spivo veel ruimte voor de allerjongsten in de regio, die via de CMV allereerst spelenderwijs kennis kunnen maken met volleybal. Om daarna het spel steeds leuker te gaan vinden door het aanleren van de juiste technieken en spelelementen. Hier wordt hen de juiste basis meegegeven om vervolgens in de meisjes en jongens teams verder in te kunnen groeien.


Kom jij Spivo versterken?

Wil jij graag aan de slag met een van de bovengenoemde teams? Of denk je op een andere manier iets voor Spivo te kunnen betekenen? Meld je dan graag bij de Technische Commissie van Spivo via tc@spivo.nl

Het liefst zien we de trainers ook het coachen van de teams op zich nemen. Maar ook als deze combinatie niet mogelijk is, zien we graag jouw reactie.


Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen hen niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging.


Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!