Spaar mee voor nieuwe volleyballen

Wat is onmisbaar bij een potje volleybal? Juist! Een volleybal! 

Wekelijks worden er tientallen volleyballen gebruikt tijdens de trainingen en wedstrijden. Met dat vele gebruik zijn sommige volleyballen ondertussen hard aan vervanging toe. Daarnaast krijgen we er gelukkig steeds meer leden bij. Maar meer leden, betekent ook dat we nog meer volleyballen nodig hebben.

Daarom hebben we je hulp nodig! 

 

Via deze link kan je een hele, halve of kwart volleybal doneren. Samen kunnen we vast voor een heleboel mooie, nieuwe ballen sparen voor Spivo. 

 

Spaar jij met ons mee!?

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen hen niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging.


Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!