Grote Clubactie kanjer!

Begin van het seizoen heeft iedereen zijn best gedaan om loten te verkopen voor de Grote cCubactie. Één jeugdlid van de CMV sprong er echt bovenuit! Zij had zoveel loten verkocht, dat Spivo vond dat dit wel een beloning verdiende. 


Sabine, hartstikke bedankt voor jouw inzet en van harte gefeliciteerd met jouw prijs! We hopen dat je er iets leuks van koopt.

Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen hen niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging.


Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!