Next Volley Dordrecht DS2 beter dan Spivo DS1

Dordrecht - In een ontmoeting tussen Next Volley Dordrecht DS2 en Spivo DS1 liet Next Volley Dordrecht zien waarom ze de overhand hadden. Gedurende alle sets bleek Next Volley Dordrecht DS2 consistenter en wist Spivo DS1 te overklassen.

De hoge servicedruk van Next Volley Dordrecht zorgde voor moeizame passing aan de zijde van Spivo, hoewel af en toe op krachtige wijze werd gereageerd, met name dankzij de aanvallen en blocks van Topper van de Wedstrijd, Henriëtte Tigelaar.

Het spelverdelen was hierdoor een uitdaging voor de spelverdeelsters, met moeite om het spel effectief te verdelen en de aanvallers te bedienen.

De aanval van Spivo ondervond moeilijkheden met het sterke blok en de solide verdediging van de tegenstander. Daarnaast ontbrak het aan de benodigde overtuiging en uitstraling om tegenwicht te bieden.

Hoewel de laatste set nog enigszins spannend werd, ontbrak het aan het juiste antwoord op twee mooie aanvallen, wat leidde tot een terechte nederlaag met setstanden van 18-25, 16-25, 18-25 en 23-25. Desalniettemin zijn de dames vastbesloten om volgende week sterker voor de dag te komen.

Volgende week staat Spivo DS1 tegenover VC WIK Groot-Ammers DS1, die zich slechts één plek onder Spivo bevindt met een verschil van 1 punt. We bedanken het publiek voor de steun in Dordrecht, en we kijken ernaar uit jullie volgende week weer te verwelkomen!

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen hen niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging.


Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!