Tweede kans sponsorkleding

Eind vorig seizoen hebben we onze oude sponsorkleding ingezameld omdat er nieuwe kleding in aantocht was. Veel van de oude sponsorkleding kan zeker nog een ronde mee. Daarom is besloten de kleding te doneren aan een goed doel. 

 

De sponsorcommissie heeft de ingeleverde kleding inmiddels uitgezocht en overhandigd. Binnenkort gaat de kleding op transport naar Suriname. Zo kunnen er hopelijk nog veel teams plezier van hebben!

Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen hen niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging.


Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!