Wedstrijden 20 januari 2024 in Sporthal Maaswijk

Vanwege de problemen met de verwarming in Den Oert is na overleg met de gemeente besloten de thuiswedstrijden van 20 januari a.s. te verplaatsen naar  Sporthal Maaswijk.  Alleen zo kunnen we er voor zorgen dat de wedstrijden door iedereen onder normale omstandigheden én met publiek gespeeld kunnen worden. Geef dit bericht graag aan zoveel mogelijk mensen door.

 

Excuses voor het ongemak!

 

Het adres van Sporthal Maaswijk is:

 

Maaswijkweg 50

3207 JZ Spijkenisse

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen hen niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging.


Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!