Let op! UPDATE Verwarming in Den Oert doet het niet

De verwarming in Den Oert is kapot. Het kan in de zaal en op de tribune dus wat kouder zijn dan normaal. Ook kan er NIET gedoucht worden in verband met hetzelfde probleem. Er wordt hard gewerkt aan een oplossing!

 

Neem voor de zekerheid een extra vest of trui mee.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen hen niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging.


Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!