Teleurstellend verlies voor slordig Spivo Dames 1 tegen NextVolley Dordrecht DS3

In een uitdagende confrontatie slaagde Spivo Dames 1 er niet in om NextVolley Dordrecht DS3 te overmeesteren.
De opening van de wedstrijd werd gekenmerkt door slordig spel, afwachtendheid, talloze servicefouten en een gebrek aan effectieve communicatie. Ondanks enkele wissels die de spanning verhoogden, resulteerde een aanzienlijke achterstand in een nipt 23-25 verlies na een moeizame start met 2-8.

In de tweede set bleef succes schaars ondanks de wilskracht en het harde werken van het team. Ondanks talrijke wissels en time-outs eindigde de set in een 14-25 verlies.

De derde set verliep gelijkopgaand, maar werd gekenmerkt door fouten aan beide zijden en een gebrek aan samenspel. Een kleine achterstand werd vergroot door een ongelukkige beoordeling van de scheidsrechter bij 23-23, gevolgd door een pechbal die het laatste punt kostte.

Spivo herpakte zich meteen in de vierde set met een sterke start onder aanvoering van Henriëtte Tigelaar, die de ballen prachtig in het veld van de tegenstander knalde. Een veelbelovende 16-8 voorsprong werd echter bedreigd door een serviceserie van NextVolley, wat resulteerde in een spannende set. Gelukkig slaagde Spivo erin om één punt thuis te houden. Spivo wint de set met een spannende 25-23.

Helaas bleef het spel onder het niveau van de afgelopen weken. Ondanks deze tegenvaller bleek het teamuitje na de wedstrijd een geslaagde afleiding. Het team bedankt het publiek en kijkt met vastberadenheid uit naar de volgende uitdaging: een spannende wedstrijd uit tegen Donki Sjot DS2 over twee weken.