Spivo wint voor de 4e keer op rij

In een meeslepende volleybalwedstrijd heeft Spivo Dames 1 zichzelf overtroffen met een vierde opeenvolgende overwinning. De coach beschikte over het volledige team, aangezien alle speelsters aanwezig waren. Voorafgaand aan de wedstrijd werden er teamfoto's gemaakt, gekleed in de nieuwe shirts van sponsor Vertom.

De eerste set kende een ietwat stroeve start, maar dankzij krachtig serveren, solide verdediging en doeltreffende aanvallen boog Spivo dit snel om. Het resultaat was een indrukwekkende 25-14 overwinning, die de toon zette voor de rest van de wedstrijd.

In de tweede set domineerde Spivo vanaf het begin met serviceseries van Sabine van der Kuil en Sara Bloemhof. De succesvolle invalbeurt van Jennifer van Twist en een prachtig blok van spelverdeelster Willianne Tigelaar, versterkte de positie van het team. Wat resulteerde in een vlotte 25-15 overwinning.

Doordat Volley Zuid in de derde set weerstand bood door sterker te blokkeren, ondervonden de middenspeelsters van Spivo moeite met scoren. Echter, dit opende kansen voor de passer-lopers, die optimaal profiteerden en lekker wisten te scoren. Ondanks de uitdagingen behield Spivo de focus en won de set met 25-18. Zelfs een tijdelijk gemis van de libero halverwege de set werd goed opgevangen door het team.

De vierde set begon met 5 nieuwe speelsters in het basisteam. De set begon veelbelovend voor Spivo, met een solide voorsprong tot 19-13. De set kenmerkte zich door uitstekende serviceseries, krachtige aanvallen en effectieve blokkeringen, ondersteund door een sterke passing geleid door libero Charlotte de Graaf. Echter, één serviceserie van Volley Zuid bracht de tegenstander terug naar 19-19. Het werd een spannende fase van stuivertje wisselen, maar uiteindelijk, door vastberaden hard werken, wist Spivo de set te pakken met 27-25 en verzekerde zich van de volle 5 punten.

Dankzij het onverwachte verlies van de toenmalige koploper en Spivo’s 4-0 winst, plaatst Spivo zich nu op de gedeelde eerste plaats in het klassement. Vol vertrouwen kijken ze uit naar volgende week, de thuiswedstrijd tegen Volley Next DS3. Het team dankt het publiek voor de onvoorwaardelijke steun tijdens deze mooie overwinning. Op naar meer successen!