Spivo Dames 1 voltooit de taak tegen Voltena DS3

Spijkenisse - Afgelopen zaterdag stonden Spivo Dames 1 en Voltena DS3 tegenover elkaar in hun zesde competitiewedstrijd van dit seizoen. Al snel werd duidelijk dat Spivo vastberaden was om de overwinning binnen te halen. Voltena begon met slechts 6 speelsters op het veld, terwijl de rest later arriveerde. Het was pas in set 2 dat hun coach zich bij het team voegde.

De eerste set begon veelbelovend voor de dames van Spivo, met krachtige services en effectieve aanvallen. De dames pasten zich aan de ongebruikelijke opstelling van Voltena aan en wonnen uiteindelijk met een score van 25-19. Waarin Sara Bloemhof indruk maakte met enkele prachtige aanvallen.

De tweede set verliep vergelijkbaar met de eerste, waarin Spivo consistent de overhand had. Het enthousiasme van het publiek en de bank van Spivo zorgde voor extra motivatie. Dankzij de goede set-ups van Megan Versteeg konden de aanvallers volop scoren, wat resulteerde in een overwinning met 25-18.

In set 3 bracht Spivo enkele nieuwe gezichten in de basis, waarbij Henriette Tigelaar een killblok maakte en Jennifer van Twist scoorde met sterke services en rake aanvallen. De set eindigde overtuigend met 25-14 voor Spivo.

Set 4 bracht de belofte van coach Dennis/Denise ;) om zijn pruik weer op te zetten bij de teamfoto, aangezien Spivo al met 3-0 leidde. De wedstrijd leek een uitgemaakte zaak, maar Voltena toonde nog wat vastberadenheid om punten te scoren, terwijl Spivo wat nonchalant speelde. Na hard werken een scheidsrechtersfout keerde de felheid terug, en Spivo sloot de set af met een 25-20 overwinning, resulterend in een overtuigende 4-0 zege.

Met deze overwinning deelt Spivo nu de tweede plaats in de competitie. Volgende week staat een ontmoeting met Volley Lek en IJssel DS1 op het programma. We willen het publiek bedanken voor hun aanmoediging tijdens deze wedstrijd.

Tot volgende week!

Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen hen niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging.


Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!