Spivo Dames 1 struggelt tegen Rvc/Libanon in Rotterdam

Spivo Dames 1 kende een moeilijke avond in Rotterdam, waarbij ze zonder hun gebruikelijke overtuiging tegen Rvc/Libanon speelden. Zonder de aanwezigheid van Alicia Mijnans en met Ilse de Groot als versterking, stond het team voor een uitdaging.

Set 1 begon met een aardige start, met enkele mooie knallen van Henriëtte Tigelaar, een indrukwekkende service van Megan Versteeg en het goede spel van Sabine van der Kuil. Hoewel het team aanvankelijk een kleine voorsprong nam, moesten ze gedurende de set een achterstand toestaan aan de tegenstander.

Set 2 vertoonde een vergelijkbare situatie, met een veelbelovende voorsprong die helaas niet kon worden vastgehouden.

Set 3 en 4 zagen talloze wissels en time-outs, maar er leek geen verbetering te komen in het spel van Dames 1 ondanks de tactische coaching van Dennis Strang. Het geloof ontbrak en de uitvoering bleef achter.

Een positief lichtpuntje was de samenwerking tussen Megan Versteeg en Ilse de Groot , die hun afstemming gevonden hadden.

De komende week zullen de dames van Spivo hard trainen om hun eigen wedstrijdstrategie weer op te pakken en uit te voeren in de volgende wedstrijd tegen Volley Next 2. Het team hoopt op een betere prestatie en kijkt uit naar de uitdaging die voor hen ligt.


Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen hen niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging.


Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!