Gedeeltelijke afsluiting Spijkenisserbrug op 30 september 2023

Op zaterdag 30 september 2023 is de Spijkenisserbrug vanaf Hoogvliet richting Spijkenisse afgesloten voor wegverkeer van 07.00 tot 17.00 uur. Vanaf Spijkenisse richting Hoogvliet blijft de brug open met een snelheidsbeperking van 30 km/h.

 

Rijkswaterstaat voert overdag inspecties uit aan het wegdek van de brug. Auto- en vrachtverkeer in de richting van Spijkenisse moet rekening houden met een omleidingsroute en 5 tot 10 minuten extra reistijd. De brug blijft beschikbaar voor fietsers en voetgangers.

 

Klik hier voor meer informatie.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen hen niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging.


Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!