Grote Clubactie

Dit seizoen doet Spivo voor het eerst mee aan de Grote Clubactie. Door mee te doen met deze actie hopen wij zoveel mogelijk geld bij elkaar te sparen voor ons jeugdkamp en materialen maar ook om nog andere sport- en spelactiviteiten te organiseren.

 

Als het goed is heb je (of je zoon en/of dochter) een verkoopboekje ontvangen (of krijg je dat deze week) met daar op een persoonlijke QR-code. Er volgt vanuit de Grote Clubactie ook nog een mail maar hier alvast een beknopte uitleg.

 

Je kunt op diverse manieren loten verkopen voor deze actie. Via het verkoopboekje, daarin vullen de kopers een eenmalige machtiging in en wordt het geld van hun rekening afgeschreven of door de QR-code voor op het boekje te scannen. Volg dan de instructies op het scherm.

 

Via de QR-code die voor op het boekje geplakt zit kan je ook inloggen bij de Grote Clubactie en je eigen verkooppagina delen zodat je ook via die manier loten kunt verkopen. De inlogcode voor jouw persoonlijke pagina staat op de sticker met de QR-code.

 

Er zijn leuke prijzen te winnen en als je loten verkoopt zijn er ook nog leuke winacties waar je aan mee kunt doen.

 

Achterin het boekje zitten deurzegels voor de mensen die via de QR-code of via jouw verkooppagina een of meerdere loten hebben gekocht.

Verkoop je een lot via het boekje dan laat je de machtiging er in zitten en scheur je alleen het laatste stukje eraf.

 

Superloten

Er zijn ook Superloten die je kunt verkopen. Dit zijn loten die € 150,00 per stuk kosten. Deze staan niet in het boekje maar kan je bij mij opvragen. Dus is er iemand in jouw familie- of vriendenkring of misschien ken je een bedrijf/organisatie die Spivo een warm hart toedraagt laat ze ons dan een beetje helpen door een Superlot te kopen.

 

De lotenverkoop begint zaterdag 23 september.

 

Boekjes kunnen ingeleverd worden bij de jeugdcommissie of bij je trainer. Ook voor vragen kan je terecht bij de jeugdcommissie. Iedereen heel veel succes met de verkoop!

 

loten kopen

Wilt u Spivo steunen door loten te kopen, maar heeft u nog geen verkoper gezien? Online loten kopen kan ook via deze link

Alvast bedankt voor uw steun!

 

Jeugdcommissie Spivo

Joanne Lemmers, Jeanine Clasquin, Selin Dedeci, Ilse de Groot en Tessa Maat 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen hen niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging.


Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!