Dennis Strang nieuwe trainer/coach Dames 1

Na een lange zoektocht is het de Technische Commissie gelukt om een nieuwe trainer/coach voor Dames 1 te vinden. Dennis Strang zal deze rol komend(e) seizoen(en) op zich nemen.

 

Tijdens de proeftraining twee weken geleden was het enthousiasme bij Dennis en de speelsters zo groot, dat dezelfde avond meteen de knoop is doorgehakt. Spivo vindt in Dennis een betrokken en actieve coach met een duidelijke visie. Dennis heeft de afgelopen vijf jaar het eerste damesteam van VSTS uit Bodegraven getraind en houdt zich ondertussen ook bezig met het team van zijn dochter(s). Afgelopen week heeft hij officieel de overstap naar Spivo gemaakt en heeft hij zijn eerste trainingen gegeven.

 

De dames en Dennis kijken uit naar een leuke voorbereiding en een mooi nieuw seizoen!

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen hen niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging.


Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!