Bedankt Vertom!

 

Dankzij onze sponsor Vertom lopen Dames 1, Dames 2 en Heren 1 al meerdere seizoenen in mooie tenues en trainingspakken. Na al die jaren was het tijd voor een nieuw sponsorbord en werd voorzitter Milko (werkzaam bij Vertom) bedankt voor de jarenlange sponsoring.

De teams hopen nog lang te mogen spelen in door Vertom gesponsorde kleding!

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen hen niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging.


Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!