Afscheid

 

Tijdens de laatste thuiswedstrijd van dames 1 werden Monique, Michiel en Ineke al in het zonnetje gezet met bloemen en een persoonlijke speech. Maar nu de afgelopen zaterdag de laatste competitiewedstrijd gespeeld is, nemen we definitief afscheid van ze.

 

Monique en Michiel zijn drie jaar geleden nieuw bij dames 1 gekomen. “We hebben veel van jullie geleerd en onwijs genoten van alle gezelligheid. Ineke verlaat Dames 1 na acht jaar (!). Ze is al die tijd onwijs waardevol geweest en werd gezien als moeder van de groep. Dat wordt ongetwijfeld wennen zonder haar mentale support en aanstekelijke lach. “

 

Ook heeft het team afscheid genomen van speelsters Ilse en Katja. We wensen jullie allebei veel succes met de nieuwe uitdaging!

 

Binnenkort volgt meer nieuws over de selectie en begeleiding voor volgend seizoen.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen hen niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging.


Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!