Einde seizoen in zicht

Beste leden,

 

We gaan richting het einde van het seizoen en de TC is daarom alweer druk bezig met het volgende seizoen.  De laatste reguliere trainingen van dit seizoen zijn op maandag 17, dinsdag 18, woensdag 19 en donderdag 20 april.  Daarna volgen twee weken meivakantie waarin niet wordt getraind, tenzij jouw trainer dit anders aangeeft.

 

In de week van 8 mei start de doortrainperiode. Het streven is om dan, ter voorbereiding op het nieuwe seizoen, in de nieuwe teamsamenstelling te gaan trainen. We werken er hard aan om dit mogelijk te maken. 

 

Nieuwe teamsamenstellingen, tot wanneer we doortrainen en verdere info, volgen zo snel mogelijk. 

 

Veel plezier en succes met de laatste wedstrijden van dit seizoen!

 

Technische Commissie Spivo

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen hen niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging.


Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!