Spivo zoekt jou!

SPIVO ZOEKT JOU! Word vrijwilliger, sponsor of donateur!

Zaterdag hebben vrijwilligers de hele dag geflyerd in Den Oert. Spivo zoekt namelijk nieuwe vrijwilligers, sponsoren en donateurs. Was je zelf niet in de sporthal of heb je de flyer niet gezien? Bekijk en lees hem dan hier alsnog.

Klik op deze link http://bit.ly/3W6S68r voor meer informatie en om je gegevens achter te laten als je enthousiast bent.

 

 

Namens iedereen van Spivo onwijs bedankt! 💙

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen hen niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging.


Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!