16. augustus 2019
Van maandag 19 tot en met woensdag 21 augustus is er volleybal 3 daagse bij onze nieuwe kledingleverancier Top Sportwear. Bij aankoop van een paar zaalschoenen krijg je korting op een short (van €15,99, voor €9,99) of hotpants (van €21,99, voor €14,99). Top Sportwear vind je in WC Akkerhof, Winterakker 22-24, 3206 TC Spijkenisse (0180-600700)

Spivo Nieuws · 29. juli 2019
Terwijl iedereen hopelijk geniet van een fijne én warme zomervakantie, heeft de TC de teamindeling definitief gemaakt. Klik hieronder voor de teamindelingen voor de senioren en de jeugd. In de week van 26, 27 en 29 augustus starten de training weer. Het trainingsschema kun je eveneens hieronder downloaden. De meeste teams starten op 21 september met de competitie, dus alle teams hebben voldoende de tijd om zich daarop voor te bereiden. Op je teampagina staat je eerste wedstrijd! Dus, rust nog...

02. juli 2019
Helaas hebben wij het trieste bericht ontvangen dat vrijdag 28 juni jl. Willem Schiettekatte is overleden aan de gevolgen van kanker. Willem was een enthousiaste, vriendelijke verschijning en had de taak op zich genomen om het toenmalige CMV6 te gaan coachen en aan het einde van seizoen 2017-2018 ook te gaan trainen. Afgelopen seizoen heeft Willem zich samen met Joanne ingezet om het jongens JC-mixteam te trainen en te coachen. Hij deed dit met veel plezier en toewijding. Wij zullen zijn...

Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!


Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen onze sponsoren niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging, Ook zonder hun zou onze vereniging niet zijn zoals het nu is.