27. september 2020
Van vrijdag 2 tot en met zondag 11 oktober 2020 is het week van de scheidsrechter. In deze week worden de scheidsrechters in het zonnetje gezet. Het is gebruikelijk dat de teams voor een klein presentje zorgen. Op de wedstrijdtafel zullen bedankkaartjes liggen.

23. september 2020
Om te kunnen blijven volleyballen in deze tijden is het écht van belang dat we ons aan de coronaregels houden. Hier zijn we allemaal verantwoordelijk voor. In het heetst van de strijd vergeten we die regels wel eens. Het is dan ook helemaal niet erg wanneer iemand je daar op aanspreekt. Hoewel we verwachten dat iedereen zijn steentje bijdraagt is de vereniging ook verplicht om op wedstrijddagen een coronacoördinator te hebben. We zoeken nog één of meerdere personen die deze rol op zich...
23. september 2020
Het eerste zaaldienstrooster van seizoen 2020-2021 staat online! Kijk hier of je ingepland staat en wat er van je verwacht gaat worden. Je bent zelf verantwoordelijk voor het eventueel ruilen.
23. september 2020
Dit seizoen worden er rond de wedstrijden vlogs gemaakt. Deze korte video's worden vervolgens geplaatst op social media. Deze video's zijn nu ook op de teampagina van Dames 1 terug te vinden.
10. september 2020
In aanvulling op eerder opgestelde protocollen voor trainingen, zijn er aanvullende regels voor de thuiswedstrijden. Het bestuur beseft dat er niets leuk of gezellig aan is, maar het is een kleine opoffering om wel wedstrijden te kunnen blijven spelen.
30. augustus 2020
Met pijn in het hart heeft het bestuur besloten om tijdens thuiswedstrijden voorlopig geen toeschouwers toe te laten in de sporthal. Zoals bekend is de 1,5 meter maatregel, naast het aantal zitplaatsen, ook van toepassing op looproutes. In de huidige situatie is het niet mogelijk om daar aan te kunnen voldoen. We zijn ons er van bewust dat de meningen over deze beslissing verdeeld zullen zijn. Het zijn echter nog steeds onzekere tijden voor (zaal)sporten. Samen kunnen we het risico verkleinen...
17. augustus 2020
We kunnen vanaf deze week weer trainen in de zaal. Dat is natuurlijk fantastisch, maar we zijn nog niet van het vreselijke coronavirus af. Ten aanzien van het sporten in een sporthal heeft het RIVM, de gemeente Nissewaard en de Nevobo diverse richtlijnen opgesteld. Het spreekt voor zich dat we als vereniging ons zoveel mogelijk ons hier aan zullen houden. De regels die zijn opgesteld door de gemeente Nissewaard kunnen afwijken met die van andere gemeentes. Het kan dus zijn dat in een sporthal...

01. augustus 2020
Het seizoen 2020-2021 staat op het punt van beginnen. Vooralsnog zullen de trainingen beginnen in de week van 17 augustus. Controleer even hoe laat je waar verwacht gaat worden. Het kan zijn dat je trainer nog op vakantie is en je iets later begint met trainen. Dit horen jullie van je trainer zelf. Vanzelfsprekend zullen we de geldende corona maatregelen respecteren. Jullie worden hierover nog geïnformeerd.
01. augustus 2020
We gaan er gewoon vanuit dat we na de zomervakantie weer kunnen gaan trainen in de verschillende accommodaties. Voor het komende seizoen zijn dan ook de trainingstijden en locaties bekend geworden. Kijk hier waar en hoe laat jij na de zomervakantie gaat trainen. UPDATE: Er zijn een paar trainingstijden aangepast.
23. mei 2020
Spivo heeft nu ook zijn eigen kanaal op YouTube. Het is natuurlijk de bedoeling dat we daar veel, heel veel beeldmateriaal van Spivo op gaan plaatsen. Willianne is de tweede die een filmpje heeft gemaakt van een balcontrole oefening die je prima thuis of ergens anders kunt oefenen.

Meer weergeven

Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!


Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen onze sponsoren niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging, Ook zonder hun zou onze vereniging niet zijn zoals het nu is.