Spivo Nieuws · 01. december 2019
Waar Spivo vorig week voor het eerst een ‘0-4’ noteerde, daar was dit weekend de eerste vijfsetter een feit. Spivo begon tegen Trivos uitstekend aan de eerste set, maar verspeelde een ruime voorsprong. Die lijn werd doorgetrokken in set 2, maar daarna herpakte Spivo zich fantastisch door drie sets op rij naar zich toe te trekken. Het werd de vijfde set nog spannend, maar Spivo hield het hoofd koel.

19. november 2019
We hebben er weer een jaar lang op moeten wachten, maar op vrijdag 27 december 2019 luiden alle Spivoleden – jeugd en senioren – in sporthal den Oert, het oude jaar uit met het onvolprezen en zeer gewaardeerde Henk van Bergen Oliebollentoernooi.

16. november 2019
Duik maar weer in de kledingkast van je ouders, toupeer je haar , draag je fanny pack zoals het eigenlijk hoort! Zaterdag 14 december 2019 kun je lekker los gaan op tijdens De Foute Kerstparty . Natuurlijk in Loungecafé Blijf!

16. november 2019
Net als veel andere sportverenigingen hebben we te maken met een afname van leden. Er zijn tal van redenen waarom mensen hun lidmaatschap opzeggen en waarom mensen na een aantal proeftrainingen toch besluiten niet te blijven. De vraag is dan ook hoe we leden kunnen werven en behouden? Om daarover na te denken is een zogenaamde 'denktank' samengesteld.

05. november 2019
Ook het komende jaar willen we weer het Spivo jeugdkamp gaan organiseren. Om het jeugdkamp te kunnen bekostigen is er een bloembollenactie.

27. oktober 2019
De zaaldiensten tot eind december staan online! Kijk of je een taak hebt en als je verhinderd bent ben je zelf verantwoordelijk voor een ruiling. Kijk in het menu onder competitie of de knop onder aan deze pagina voor het meest recente rooster.
25. oktober 2019
Vanaf dinsdag 29 oktober 2019 kun je vanaf 20:15 uur bij Monique terecht voor een drankje! Net als bij Spivo worden de werkzaamheden bij 'Blijf' door vrijwilligers gedaan. Het kost hen tijd om de kantine tot een gezellige ontmoetingsplek te maken. Dus neem een biertje, colaatje of koffie en 'Blijf' gezellig! De verruiming van de openingstijden lopen tot de kerstvakantie. Bij genoeg animo zal de periode worden verlengd!

27. september 2019
Afgelopen woensdag avond werd in Blijf de Algemene Ledenvergadering van 2019 gehouden. Voorzitter Milko Meijer sprak na opening van de vergadering zijn teleurstelling uit over de lage opkomst. Na afloop van de vergadering is naar voren gekomen dat leden wellicht onvoldoende waren geïnfomeerd. Dit zal nog onderzocht worden. Gelukkig was er ook positief nieuws te melden! Tessa Maat, jarenlang betrokken bij de JC en de organisatie van het jeugdkamp, werd in het zonnetje gezet. Tessa verwacht over...

04. september 2019
Spivo vindt een goed en veilig sportklimaat belangrijk. Daarom wil het bestuur alle leden op de hoogte brengen dat een meldplicht is ingevoerd om seksuele intimidatie en misbruik aan te kunnen pakken. In de media verschijnen met regelmaat berichten over seksuele intimidatie en misbruik die soms jarenlang plaats heeft kunnen vinden binnen sportverenigingen zonder dat dit gesignaleerd werd. Dat er nu meer zaken bekend worden, betekent dat er meer over wordt gesproken en dat is positief. Op die...

Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!


Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen onze sponsoren niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging, Ook zonder hun zou onze vereniging niet zijn zoals het nu is.