Spivo Nieuws · 13. oktober 2019
Na twee thuiszeges liepen de dames van Spivo dit weekend in Utrecht tegen de tweede nederlaag van het seizoen aan. Spivo kwam niet in haar eigen spel en speelde voornamelijk tegen zichzelf. In verschillende opstellingen werd gezocht naar de juiste flow, maar die werd niet gevonden. De laatste set werd Spivo beloond voor de getoonde werklust, maar dat was slechts een troostpunt.

02. oktober 2019
Komende week is het de week van de scheidsrechter, een mooi moment om de vrijwillig(st)er op de bok eens in het zonnetje te zetten! Bloemen, chocolade of een andere kleine attentie doen het altijd goed :)

29. september 2019
LET OP: Op zaterdag 5 oktober 2019 zullen de thuiswedstrijden gespeeld worden in Sporthal Olympia. Het adres van de sporthal is Atletiekpad 5, 3202 LM Spijkenisse ( onder aan de Spijkenisserbrug) UPDATE: Handbalvereniging HVOS heeft haar kantine voor ons beschikbaar gesteld. Deze ligt aan de linkerzijde van de sporthal.

27. september 2019
Afgelopen woensdag avond werd in Blijf de Algemene Ledenvergadering van 2019 gehouden. Voorzitter Milko Meijer sprak na opening van de vergadering zijn teleurstelling uit over de lage opkomst. Na afloop van de vergadering is naar voren gekomen dat leden wellicht onvoldoende waren geïnfomeerd. Dit zal nog onderzocht worden. Gelukkig was er ook positief nieuws te melden! Tessa Maat, jarenlang betrokken bij de JC en de organisatie van het jeugdkamp, werd in het zonnetje gezet. Tessa verwacht over...

10. september 2019
De zaaldiensten tot 12 oktober 2019 staan online! Kijk of je een taak hebt en als je verhinderd bent ben je zelf verantwoordelijk voor een ruiling. Kijk in het menu onder competitie voor het meest recente rooster.
04. september 2019
Spivo vindt een goed en veilig sportklimaat belangrijk. Daarom wil het bestuur alle leden op de hoogte brengen dat een meldplicht is ingevoerd om seksuele intimidatie en misbruik aan te kunnen pakken. In de media verschijnen met regelmaat berichten over seksuele intimidatie en misbruik die soms jarenlang plaats heeft kunnen vinden binnen sportverenigingen zonder dat dit gesignaleerd werd. Dat er nu meer zaken bekend worden, betekent dat er meer over wordt gesproken en dat is positief. Op die...


Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!


Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen onze sponsoren niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging, Ook zonder hun zou onze vereniging niet zijn zoals het nu is.