spivo jeugdkamp 2019

Welkom op de webpagina van het 20e Spivo jeugdkamp! Het jeugdkamp vind plaats tussen 31 mei en 2 juni en zal plaatsvinden in het vetrouwde 'Ons Thuis' in Ommel. 

 

Wie mogen er mee?

Het jeugdkamp is voor alle jeugdleden tot 18 jaar die volleyballen bij Spivo of Volleynisse. Spelers die gedurende het seizoen 18 zijn geworden mogen ook nog mee. 

 

Wie gaan de kinderen begeleiden?

De begeleiding wordt verzorgd door leden en (jeugd) van Spivo. Het team is verdeeld in begeleiders en een keukencrew. Dit jaar zijn de begeleiders Tessa Maat, Alicia Mijnans, Frank Zoutendijk, Nathalie Blanker, Jeanine Duyvelshoff, Patrick van der Spoel,  Rolf den Breejen en Joanne Lemmers. De keukencrew bestaat dit jaar uit Edwin van Ardenne, Loïs Baggerman en Steven Roes.

 

Allen hebben ze al een aantal jaren ervaring met het jeugdkamp de kinderen zijn dus in goede handen. 

 

Waar gaan ze heen?

Al jaren is Spivo een vaste gast van de kampaccomodatie 'Ons Thuis' is Ommel. Ommel is gelegen in de buurt van Someren en  bestaat uit een moderne omgebouwde boerderij voorzien van alles wat we nodig hebben. Bezoek voor meer informatie de website van Ons Thuis

 

Wat gaan ze doen?

We gaan natuurlijk niet exact verklappen wat de activiteiten zullen zijn, maar we kunnen wel vertellen dat de kinderen een sportief weekend gaan beleven. Er zullen een aantal spellen gespeeld worden en natuurlijk ook gevolleybald.  

 

Wat moeten ze meenemen?

Het is natuurlijk de bedoeling dat we veel buitenactiviteiten zullen gaan ondernemen. Het weer in Nederland kan natuurlijk wisselvallig zijn en het is verstandig om de kinderen daar wel op voor te bereiden. U ontvangt na de inschrijving meer informatie over de mee te nemen kleding e.d.

 

Wanneer vertrekken de kinderen en wanneer  komen ze terug?

De touringcar zal op vrijdag 31 mei omstreeks 18:00 uur vertrekken vanaf Sporthal Den Oert. Op zondag 2 juni zullen de kinderen aan het einde van de middag weer terug komen bij de sporthal. Verkeersdrukte ( het is immers het weekend van Hemelvaart) kan er voor zorgen dat ze iets later thuis zijn. 

 

Wat wil de begeleiding weten?

In het inschrijfformulier kunt u aangeven waar de kampleiding rekening mee moet houden. Daarbij valt te denken aan allergïen en eetwensen. 

 

deelnemers

De volgende deelnemers hebben zich aangemeld:

Kiara Hoogenstrijd

Cheyenne Hoogenstrijd

Amy de Hoog

Naomi van Marion

Manon Tabink

Luna van Marion

Sara Roosenburg

Elin Roosenburg

Lara Boshoven

Anna Godfrey

Niek Kooren

Sven Versteeg

Megan Versteeg

Nicole Bakker

Isa van Kuik

Jennifer van Twist

Yannick van der Ploeg

Jennifer van Twist

Summer Nijsen

Levina Nijsen

Ronan van der Spoel

Renu Balla

Anniek Reimering

Iefke Verdoorn

Shanna Wols

Sydney Edenburg

Willianne Tigelaar

Henriëtte Tigelaar

Roeland Tigelaar

Isabelle van Dijk

Feyona Janssen

Isa Walbroek

Anna Vogel

Aftermovie jeugdkamp 2018

Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!


Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen onze sponsoren niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging, Ook zonder hun zou onze vereniging niet zijn zoals het nu is.