spivo en corona

Spivo wil iedereen de gelegenheid bieden om veilig te kunnen volleyballen.  De vereniging volgt hierbij de aanwijzingen en richtlijnen van het RIVM, de gemeente Nissewaard en de Nevobo. 

 

Per 25 februari 2022  is er een einde gekomen aan de corona maatregelen. Je kunt zonder beperkingen sporten en gebruik maken van alle faciliteiten. Je hoeft dus nergens een mondkapje te dragen of een QR code te laten scannen.  Corona is echter niet weg  en niet iedereen voelt zich altijd even op zijn of haar gemak ten aanzien van de los gelaten maatregelen.  Geef elkaar de ruimte en respecteer de wens van de ander.  

Algemene coronaregels

Hoewel de maatregelen niet meer gelden is het nog wel van belang om het aantal besmettingen te beperken. Ook jij kan daar aan bijdragen door je aan de volgende zaken te houden:

 

Bij corona gerelateerde klachten: 

- Doe een zelftest en ga in isolatie bij een positieve test. 

-Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, -verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen!!!

-Was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek sport locatie; 

 

 

 -Sporters kunnen wel worden geweigerd of naar huis worden gestuurd tijdens de training bij (vermoeden) van klachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, of koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak. 

Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!


Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen onze sponsoren niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging, Ook zonder hun zou onze vereniging niet zijn zoals het nu is.