spivo en corona

Spivo wil iedereen de gelegenheid bieden om veilig te kunnen volleyballen.  De vereniging volgt hierbij de aanwijzingen en richtlijnen van het RIVM, de gemeente Nissewaard en de Nevobo. 

 

De vereniging heeft zelf geen horeca voorzieningen en maakt dan ook dankbaar gebruik van  de faciliteiten die  exploitanten in de diverse sportaccommodaties aanbieden.  De richtlijnen voor deze gelegenheden kunnen afwijken van de daadwerkelijke sporthal. 

 

Op deze pagina vindt u een overzicht van de actuele regelgeving.

 

einde maatregelen per 25 februari 2022

Per vrijdag 25 februari 2022 is er een einde gekomen aan de meeste maatregelen. Je kunt de sporthal en Loungecafé  Blijf in zonder beperkingen. Je hoeft dus geen QR code te laten zien of een mondkapje op te  hebben.  Ook hoef je geen 1.5 meter afstand te houden. 

 

Niet iedereen zal zich op zijn of haar gemak voelen bij het loslaten van de maatregelen. Geef elkaar de ruimte en respecteer de wens van de ander. 

Algemene coronaregels

Bij corona gerelateerde klachten: 

-Blijf thuis en laat je testen; 

-Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, -verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen!!!

-Was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek sportlocatie; 

-Schud geen handen

-Neem de gebruikelijke veiligheids- en hygiëneregels voor iedereen in acht

-Houd buiten het sporten om zoveel mogelijk 1,5m afstand

 

Eventuele besmetting :

- Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen;

 

-Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen;

 

-Indien bij een sporter/kaderlid Covid-19 wordt vastgesteld, zijn er richtlijnen vanuit de overheid die moeten worden gehanteerd. De GGD geeft aan welke quarantaine maatregelen noodzakelijk zijn. Dit kan per situatie en regio verschillen;

 

-Sporters kunnen wel worden geweigerd of naar huis worden gestuurd tijdens de training bij (vermoeden) van klachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, of koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak. 

Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!


Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen onze sponsoren niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging, Ook zonder hun zou onze vereniging niet zijn zoals het nu is.