Kleine moeite, groot plezier

Tijdens het onderhoud in Den Oert in de herfstvakantie, heeft de gemeente alle ballen weer uit het plafond gehaald. Dit waren er dit keer echt veel. Ook vinden leerkrachten regelmatig ballen die los liggen in het materialenhok. Zij verzamelen die voor ons in hun materialenkast, maar soms duurt het even voor we die weer terug hebben.

 

Ballen horen niet thuis in het plafond en hoeven ook niet los in het materialenhok te zwerven. We willen alle leden dan ook vragen om netjes om te gaan met de materialen van Spivo. Een beetje goede volleybal kost al gauw 70 euro. Als we allemaal goed omgaan met de materialen, kunnen we dit geld benutten voor dingen die echt nodig/aan vervanging toe zijn.

 

Kijk voortaan dus allemaal na de training of wedstrijd even goed om je heen of je nog ballen in of om de zaal (tribune) ziet liggen. Ruim deze dan alsjeblieft netjes op in onze materialenkast. En probeer te voorkomen dat er ballen vast komen te zitten in het plafond. Kleine moeite, groot plezier!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!


Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen onze sponsoren niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging, Ook zonder hun zou onze vereniging niet zijn zoals het nu is.