Mooie opkomst Spivo CMV-clinic

Zaterdag 5 november werd in Den Oert een CMV-clinic gegeven door Ariënne. De CMV’tjes mochten voor deze volleybalclinic ook broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes meenemen. Samen met Alina, Jessie, Nathalie en Sanne gaf Arienne een leuke en afwisselende extra training. 

 

De groep werd opgesplitst naar de verschillende CMV-niveaus. Zo kon elk kind op zijn of haar eigen niveau meetrainen. De focus lag hierbij op het stap voor stap, op een speelse manier, onder de knie krijgen van alle volleybaltechnieken. 

 

Deze eerste clinic werd extra aandacht gegeven aan de onderarmse techniek en aan volleybal in het algemeen. De jongste kinderen startten met vangen en gooien om de basis van de volleybaltechnieken eigen te maken.

 

We hadden een mooie opkomst en de kinderen waren erg enthousiast. Ze toonden veel inzet en deden fanatiek mee met alle oefeningen. De clinic werd gegeven ter ondersteuning van de wekelijkse trainingen én om nieuwe kinderen kennis te laten maken met de basis van volleybal.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!


Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen onze sponsoren niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging, Ook zonder hun zou onze vereniging niet zijn zoals het nu is.