Jan en Wim verkozen tot ereleden

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van maandag 3 oktober werden Jan Maat en Wim Okkerse  in het zonnetje gezet . Ze werden  na een voorstel van het bestuur  unaniem verkozen tot ereleden van Spivo. Deze verrassing volgde na de uitreiking van de Karl Meijerprijs aan Jan Maat voor al het  werk wat hij heeft gedaan voor de jeugd, waaronder het geven van training,  organiseren van het jeugdkamp en zijn jarenlang rol binnen de technische commissie.  Wim ontving de Hans Nieuwenhuisprijs voor zijn inzet tijdens wedstrijddagen en alles wat hij heeft gedaan om de competitie in goede banen te laten lopen.

 

Beide heren hebben besloten om (voorlopig) een stapje terug te doen en we danken hen voor hun jarenlange inzet!

Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!


Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen onze sponsoren niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging, Ook zonder hun zou onze vereniging niet zijn zoals het nu is.