Opzeggen lidmaatschap voor 1 mei 2021

Helaas zijn het nog steeds onzekere tijden, maar als vereniging moeten we wel naar de toekomst blijven kijken.  We gaan er nog steeds vanuit dat we volgend seizoen 'gewoon' kunnen trainen en competitie spelen. We gaan dus ook 'gewoon' verder met de voorbereidingen.  De teams zullen 'gewoon' worden samengesteld en ingeschreven bij de Nevobo en ook de zalen gaan   'gewoon' geregeld worden. 

 

We willen alles regelen, maar daar hebben jullie ook 'gewoon' voor nodig! We snappen dat de onzekerheid voor aantal van jullie aanleiding is om  toch op de zeggen.  Vanzelfsprekend  zouden we dit jammer vinden, maar doe dit dan wel voor 1 mei.  

 

Helaas kunnen we de uiterlijk opzegdatum niet opschuiven. We zijn afhankelijk van een tijdschema waar binnen een aantal zaken (zaalhuur en inschrijvingen) geregeld moeten worden.  Hou er rekening mee dat we na opzegging geen garanties kunnen geven op het moment dat je besluit om toch terug te komen. 

 

We willen je 'gewoon' niet zien vertrekken...

 

Het bestuur

 

 

 

Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!


Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen onze sponsoren niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging, Ook zonder hun zou onze vereniging niet zijn zoals het nu is.