Doe mee met de Grote Nissewaard Sportquiz!

Op zaterdag 17 april organiseert de gemeente Nissewaard  voor alle sportverenigingen, leden, vrijwilligers, supporters en andere sportliefhebbers De Grote Nissewaard Sportquiz.

 

Speel mee en wie weet win jij een gave prijs voor jouw team en/of jouw vereniging. Je kunt als individu meedoen, maar ook met een team.

 

Programma

Er worden twee edities van de Sportquiz georganiseerd organiseren twee edities van de Sportquiz. In de middag een speciale kindereditie voor kinderen tot en met 13 jaar en in de avond een volwassen versie.

 

15.30 uur – 17.00 uur: Junior Sportquiz

20.00 uur – 22.00 uur:  Sportquiz

 

Wil je meedoen aan De Nissewaardse Sportquiz? Geef je dan snel op.  De eerste vijftien aanmeldingen worden beloond met een leuke prijs.

Meld je hier aan. 

Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!


Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen onze sponsoren niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging, Ook zonder hun zou onze vereniging niet zijn zoals het nu is.