UPDATE: Buiten trainen!

Beste volleyballers, trainers en ouders/verzorgers, het is zover!  We gaan vanaf 20 april  weer buiten trainen. Binnen trainen is helaas nog altijd niet toegestaan, dus gaan we buiten weer van start. Hieronder vinden  jullie alle zaken waar jullie rekening mee moeten houden, en daarnaast wat meer informatie over hoe wij als vereniging het volleybal veilig en verantwoord houden in deze tijden.  Voor aanvullende informatie verwijzen we naar de coronapagina op deze website. We vragen jullie onderstaande informatie  goed door te nemen voor je aan de trainingen deelneemt. Het trainingsschema kun je onder de informatie terugvinden. 

Aanvullende informatie buiten trainen 2021

Wat vragen we van jullie?

Hygiëne: houd je aan alle geldende regels, te weten:

  • Was voor en na de training thuis goed je handen en onderarmen met water en zeep;
  • Raak tijdens de training zo min mogelijk je gezicht aan;
  • Nies en hoest in je elleboog.

Blijf thuis als je klachten hebt of iemand binnen je gezin koorts heeft

Als je toch komt trainen met klachten kan dit gevolgen hebben voor je hele team!

 

Houd je aan de 1,5 meter regel: Houd zoveel mogelijk afstand buiten de training om.

 

Volg te allen tijde de instructies van de aanwezige Corona-coördinator en je trainer(s) op

 

Kom uiterlijk 10 minuten voor aanvang van je training en vertrek direct na afloop van de training naar huis

 

Neem je eigen drinkfles/bidon mee en deel deze niet met anderen

 

Draag schoenen die geschikt zijn om op gras te volleyballen en kleed je naar het weer

 

Ouders die hun kinderen afzetten voor de training blijven zelf in de auto zitten

 

Wat bieden wij:

Velden die groot genoeg zijn om (indien van toepassing) 1,5 meter afstand te houden

Trainers die op de hoogte zijn van de geldende maatregelen en die gepaste trainingen verzorgen

 

Vormgeving en genomen maatregelen

Locatie: Er is afgestemd dat tot nader order gebruik kan worden gemaakt van het grasveld naast en achter Den Oert. Door de grootte van het veld is het mogelijk om 2 tot 3 velden te creëren met genoeg ruimte ertussen.

 

Rooster: De trainingen zullen plaatsvinden op de voor Spivo vertrouwde dinsdag- en donderdagavond. Elke team krijgt een tijdsblok van een uur toegewezen waarop getraind kan worden.

 

Corona-coördinator: Er zal altijd een Corona-coördinator aanwezig zijn (dit zal een aanwezige trainer zijn) die erop toeziet dat spelers/trainers bij aankomst en vertrek de geldende maatregelen in acht nemen.

 

Teams: Spelers tot 27 jaar mogen samen trainen. Voor spelers boven de 27 jaar geldt dat er maximaal in groepen van 4 mag worden getraind. Er mogen wel meerdere groepen van 4 naast elkaar trainen, met voldoende afstand tussen de groepen. Deze groepen mogen per avond niet wisselen van samenstelling en ook geen materialen delen.

 

(Hand)hygiëne: Hierbij gelden 3 regels: (1) Thuis voor en na de training goed de handen met water en zeep wassen, (2) tijdens de training zo min mogelijk aan het gezicht zitten, en (3) hoesten en niesen in de elleboog.

 

Klachten: Er wordt gevraagd aan de spelers/trainers om bij klachten, zoals koorts, verkoudheid e.d. thuis te blijven en geen deel te nemen aan de trainingen. Ook zullen spelers/trainers waarvan een gezinslid koortsklachten vertoont niet worden toegelaten.

 

Materialen: bij elke training zijn ballen aanwezig. Deze ballen mogen niet van veld wisselen gedurende de avond. Als er ook groepjes zijn van spelers boven de 27 jaar, dan mogen de materialen niet tussen deze groepen gedeeld worden. Vanaf dit jaar zullen er volleybalnetten beschikbaar zijn voor de training. Deze netten dienen vooraf door de aanwezige trainers (eventueel met hulp van de spelers) opgezet te worden, en aan het einde van de avond ook weer afgebroken te worden. Bij de Corona-coördinator zal ook de EHBO-doos aanwezig zijn.

Trainingsschema

    18:00 uur -19:00 uur 19:00 uur - 20:00 uur
 Dinsdag Veld 1 (Naast Den Oert) CMV MA1
  Veld 2 (Achter Den Oert) MA2 + MA3 Dames 3
  Veld 3 ( Hoek van het grasveld)   Recreanten
Donderdag Veld 1 (Naast Den Oert) MB1 Dames 2
  Veld 2 (Achter Den Oert) MC1 Heren 2

Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!


Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen onze sponsoren niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging, Ook zonder hun zou onze vereniging niet zijn zoals het nu is.