Nieuwe sponsoren reclameborden

Als vereniging zijn we naast de leden ook afhankelijk van sponsors die onze vereniging een warm hart toedragen.  We zijn dan ook superblij om twee  borden van nieuwe sponsoren in Den Oert te mogen plaatsen. 

 

Peinemann

De Peinemann Mobilift Groep (in de volksmond 'Peinemann') is een dienstverlener in de wereld van horizontaal-, verticaal- en wegtransport. Begonnen als verhuurbedrijf te Hoogvliet en heeft nu vestigingen in de hele wereld.

Peinemann is zeer betrokken bij sportieve activiteiten én heeft al een aantal jaren een bijdrage geleverd aan het jeudkamp!

Top Sportwear

Top Sportwearis dé leverancier van het huidige wedstrijdtenue van Spivo. Naast kledingleverancier  is Top Sportwear een sportzaak waar je ook terecht kunt voor onder ander volleybalschoenen van de bekende merken zoals Asics en Mizuno. 

 

Je kunt de winkel bezoeken in winkelcentrum Akkerhof. Daarnaast hebben ze een uitgebreide webshop waar je diverse artikelen snel en gemakkelijk kunt bestellen. 

 

Laten we hopen dat we de borden snel kunnen plaatsen tijdens onze thuiswedstrijden!

 

Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!


Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen onze sponsoren niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging, Ook zonder hun zou onze vereniging niet zijn zoals het nu is.