Geen incasso contributie oktober en uitstel ALV

Normaal gesproken zou de incasso van het eerste deel van de contributie eind oktober plaatsvinden. Omdat er op dit moment voor een groot deel van de leden geen trainingen en/of wedstrijden zijn, heeft het bestuur besloten deze incasso voor alle leden voorlopig uit te stellen tot er meer duidelijkheid is hoe dit volleybalseizoen er uit zal komen te zien. Omdat ook het vorige seizoen helaas vroegtijdig is gestopt, lijkt dit ons een juiste beslissing.

 

 

Daarnaast is het door de maatregelen momenteel onmogelijk om een fysieke  Algemene Ledenvergadering (ALV) te organiseren.  Vanzelfsprekend worden andere  (digitale) opties onderzocht. De vergadering zal,  met inachtneming van de geldende termijnen, voorlopig worden uitgesteld. 

Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!


Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen onze sponsoren niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging, Ook zonder hun zou onze vereniging niet zijn zoals het nu is.