Gezocht: Coronacoördinator M/V

Om te kunnen blijven volleyballen in deze tijden is het écht van belang dat we ons aan de coronaregels houden. Hier zijn we allemaal verantwoordelijk voor.  In het heetst van de strijd vergeten we die regels wel eens.  Het is dan ook helemaal niet erg wanneer iemand je daar op aanspreekt.  

 

Hoewel we verwachten dat iedereen zijn steentje bijdraagt is  de vereniging ook  verplicht om op wedstrijddagen een coronacoördinator te hebben. We zoeken nog één of meerdere personen die deze rol op zich kunnen nemen. Een coördinator spreekt mensen aan op hun gedrag en helpt ze met vragen die betrekking hebben op corona en de sporthal. 

 

Wil je meer informatie over je taken? Neem dan contact op met info@spivo o.v.v. coronacoördinator

  

Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!


Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen onze sponsoren niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging, Ook zonder hun zou onze vereniging niet zijn zoals het nu is.