Toeschouwers niet welkom tijdens wedstrijden

Met pijn in het hart heeft het bestuur besloten om tijdens thuiswedstrijden voorlopig geen toeschouwers toe te laten in de sporthal. 

 

 

Zoals bekend is de 1,5 meter maatregel, naast het aantal zitplaatsen, ook van toepassing op looproutes. In de huidige situatie is het niet mogelijk om daar aan te kunnen voldoen.  We zijn ons er van bewust dat de meningen over deze beslissing verdeeld zullen zijn.  Het zijn echter nog steeds onzekere tijden voor (zaal)sporten. Samen kunnen we het risico verkleinen dat de competitie weer stilgelegd moet worden.  De vereniging is voor een deel verantwoordelijk voor de veiligheid én gezondheid van de spelende leden en gasten.  We willen  iedereen dan ook de gelegenheid geven om op een zo veilig mogelijke manier te kunnen sporten.  

 

We snappen dat het voor ouders van jonge kinderen en gastverenigingen vervelend kan zijn, maar we gaan er vanuit dat begrip voor de situatie, de zelfredzaamheid zal vergroten.  Loungecafé  Blijf is tijdens de wedstrijddagen geopend en de wedstrijden kunnen in beperkte mate vanuit die ruimte worden bekeken.  Ook zijn we op zoek naar andere mogelijkheden om de wedstrijden te volgen. Er moet daarbij gedacht worden aan het streamen via social media zoals Instagram en Facebook. 

Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!


Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen onze sponsoren niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging, Ook zonder hun zou onze vereniging niet zijn zoals het nu is.