UPDATE: Het coronaprotocol

We kunnen vanaf deze week weer trainen in de zaal.  Dat is natuurlijk fantastisch, maar we zijn nog niet van het vreselijke coronavirus af. 

 

Ten aanzien van het sporten in een sporthal heeft het RIVM, de gemeente Nissewaard en de Nevobo diverse richtlijnen opgesteld. Het spreekt voor zich dat we als vereniging ons zoveel mogelijk ons hier aan zullen houden. 

 

De regels  die zijn opgesteld door de gemeente Nissewaard kunnen afwijken met die van andere gemeentes.  Het kan dus zijn dat in een sporthal in een andere plaats andere richtlijnen gelden.  

 

Om verwarring te voorkomen is er een protocol opgesteld voor sporters onder 18 en boven 18 jaar oud.  Voor jeugdleden volgt op korte termijn een aangepaste versie. Het protocol is van toepassing op alle sporthallen waar we gebruik van maken.  De trainers zijn geïnformeerd  en het is van belang dat iedereen op de hoogte is van de regels. 

Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!


Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen onze sponsoren niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging, Ook zonder hun zou onze vereniging niet zijn zoals het nu is.