Nieuwe aanwinsten Dames 1

Williane Tigelaar
Williane Tigelaar

Na de komst van Monique de Vroed als trainster, zijn er nu ook ontwikkelingen op het gebied van de speelsters. Willianne Tigelaar (spelverdeelster) en Zara Keijzer (passer/loper en diagonaal) komen over uit Dames 2.

 

Beide meiden hebben de afgelopen jaren in Dames 2 al laten zien wat ze in huis hebben en de stap naar Dames 1 kwam dus niet helemaal als een verrassing. Willianne behoorde de afgelopen jaren ook al bij de wedstrijdselectie tijdens thuiswedstrijden.

 

Daarnaast komen er twee speelsters van buitenaf: Lisa de Wit (passer/loper) en Kirsten Weijts (midden en diagonaal). Lisa komt over van Flits en heeft daarvoor jaren bij Sliedrecht Sport gespeeld op 3e divisie niveau. Kirsten komt ook over uit de 3e divisie waarin zij speelde voor Volley2B.

 

Ineke ‘t Hart aanhouden als assistent coach en komt Michiel Tuitel ondersteuning bieden op de trainingen.

 

Dames 1 is blij met de aanwinsten en is klaar om, hopelijk over niet al te lange tijd, te beginnen met het nieuwe seizoen!

Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!


Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen onze sponsoren niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging, Ook zonder hun zou onze vereniging niet zijn zoals het nu is.