Volleyballen in de 1,5 meter maatschappij

We zouden jullie graag informeren over hoe we verder gaan binnen de 1,5 meter maatschappij.  Het zal voor niemand een verrassing zijn dat zaalvolleybal met de nu geldende coronaregels moeilijk of zelfs onmogelijk is.  Het is voor ons nog volkomen onduidelijk of we in september met zijn allen weer in de zaal ons ding kunnen gaan doen.  We zijn afhankelijk van zoveel verschillende factoren.  Gaat er iets veranderen aan de maatregelen? Wat gaat de Nevobo doen ?en ook niet geheel onbelangrijk: Hoe veilig voelt iedereen in de zaal zich?  Van zelf sprekend willen we jullie zo goed mogelijk op de hoogte houden. 

 

Betekent deze onzekerheid dan dat we maar moeten afwachten op wat ons af gaat komen? Zeker niet! Achter de schermen bereiden de verschillende commissies zich gewoon voor op het komende seizoen. Teamindelingen worden gemaakt, zaalhuur geregeld en nieuwe spelers en trainers worden aangetrokken. We gaan uit van de mogelijkheden en niet van de onmogelijkheden!

 

We volgende besluiten van de regering op de voet en onderzoeken de mogelijkheden om binnen onze sport om te gaan met aanpassingen van de maatregelen. Zo bekijken we de mogelijkheden om andere buitenactiviteiten in teamverband organiseren. We zullen toch van de  'coronakilo's' af moeten komen? 

 

Misschien is het wel mogelijk om een individuele virtuele training te organiseren waar je aan deel kunt nemen.  We sluiten op dit moment nog niets uit, maar zijn wel afhankelijk van jullie! Er zal draagvlak en enthousiasme vanuit de vereniging moeten komen om dit soort initiatieven in gang te kunnen zetten. Heb je tips of een plan laat het ons weten.

 

Voor nu wensen we iedereen veel gezondheid en sterkte de komende periode. 

 

Namens het bestuur, 

Steven Roes 

Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!


Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen onze sponsoren niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging, Ook zonder hun zou onze vereniging niet zijn zoals het nu is.