Sponsoren/Donateurs gezocht!

Van15 mei tot en met 17 mei 2020 is het weer tijd voor het jaarlijkse Spivo jeugdkamp!  Met dit kamp wordt het seizoen 2019-2020 door de deelnemende jeugdleden weer sportief afgesloten.  Tijdens het kamp zullen diverse activiteiten worden georganiseerd waarbij samenwerking en plezier bovenaan staan. Vanzelfsprekend is het kamp ook een mooi moment voor de leden  om elkaar beter te leren kennen. 

 

De kosten voor het kamp proberen we ieder jaar zo laag mogelijk te houden. We willen graag iedereen de mogelijkheid geven om mee te gaan.  Om alles te kunnen bekostigen worden gedurende het jaar diverse activiteiten voor en door de jeugd georganiseerd. Denk hierbij aan autowas- en stroopwafelacties. 

 

De acties zijn helaas niet voldoende om kostendekkend te zijn. We zijn dan ook dringend  opzoek naar sponsoren/donateurs die het Spivo jeugdkamp warm hart toedragen! Je kunt het kamp op verschillende manieren ondersteunen. 

 

Heb je een idee wie hier bij zou kunnen helpen of ben je zelf in de situatie een steentje bij te kunnen dragen? Neem dan contact op ons op via jeugdkampspivo@gmail.com

Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!


Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen onze sponsoren niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging, Ook zonder hun zou onze vereniging niet zijn zoals het nu is.