Doe mee met de eerste Spivo Pubquiz!

Op vrijdag 27 maart 2020 organiseert de sponsorcommissie een pubquiz voor sponsoren, leden en supporters van Spivo. De pubquiz start om 19.30 uur in Lounge Café Blijf. Voor gesponsorde leden dus ook de kans om  kennis te maken met hun sponsor! Sponsoren zijn namelijk erg belangrijk voor de vereniging.

 

Je kunt je individueel of als team opgeven. Als je je als individu aanmeld, zorgen wij dat je in een team terecht komt. Als je je als team wilt opgeven, zorg dan dat het team uit minimaal 4 en maximaal 6 personen bestaat. Omdat de quiz soms best lastig kan zijn, is de minimale leeftijd 14 jaar. De kosten zijn 5 euro per persoon, inclusief bittergarnituur! Je betaalt de kosten contant bij aanvang van de pubquiz.

 

Wil je meedoen? Geef je teamnaam + teamleden snel door via sponsorspivo@hotmail.com met

als onderwerp ‘pubquiz’. Als je je individueel wilt opgeven, stuur dan een mail

met je naam.

 

We hopen er samen een super leuke avond van de maken!

 

De sponsorcommissie

Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!


Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen onze sponsoren niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging, Ook zonder hun zou onze vereniging niet zijn zoals het nu is.