Henk van Bergen Oliebollentoernooi

 We hebben er weer een jaar lang op moeten wachten, maar op vrijdag 27 december 2019 luiden alle Spivoleden – jeugd en senioren – in sporthal den Oert, het oude jaar uit met het onvolprezen en zeer gewaardeerde Henk van Bergen Oliebollentoernooi.

Inschrijving Jeugd :

De zaal is open voor inschrijving bij de wedstrijdtafel vanaf 17.30 uur. De jeugd speelt van 18.00 uur tot 20.00 uur een aantal gemixte wedstrijdjes. Iedereen is welkom, van CMV tot en met de A jeugd.

 

Voor de nieuwe jeugdleden :

Je speelt niet met je eigen team, maar met een gemixt team met jeugd van alle leeftijden. Na afloop van de wedstrijdjes kan je in de kantine lekkere oliebollen eten. A jeugd die meedoet bij de jeugd, mag ook meedoen met de senioren. Zie voor inschrijving bij de senioren.

 

Inschrijving Senioren :

Inschrijven per email voor 20 december op emailadres : sico.deruiter@tiscali.nl

Vermeldt bij de inschrijving duidelijk je naam en het team waarin je speelt en geef je email als onderwerp : inschrijving oliebollentoernooi.

 

Je kunt je aanwezig melden vanaf 19.30 uur aan de wedstrijdtafel. Aanvang wedstrijden 20.00 uur. Na afloop zijn er uiteraard voor iedereen lekkere oliebollen te eten in de kantine.

Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!


Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen onze sponsoren niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging, Ook zonder hun zou onze vereniging niet zijn zoals het nu is.