De toekomst van Spivo

Net als veel andere sportverenigingen hebben we te maken met een afname van leden.  Er zijn tal van redenen waarom mensen hun lidmaatschap opzeggen en waarom mensen na een aantal proeftrainingen toch besluiten niet te blijven.  De vraag is dan ook hoe we leden kunnen werven en behouden? Om daarover na te denken is een zogenaamde 'denktank' samengesteld.

 

Deze denktank bestaat uit een aantal leden van de vereniging. Deze leden komen uit verschillende teams: jeugd, senioren en recreanten. Aan hen is gevraagd om na te denken over een aantal problemen die betrekking hebben op de terugloop van het ledenaantal.  Vervolgens zullen we proberen een aantal  van deze problemen, samen met jullie an te pakken. Steven Roes (bestuur) en Nathalie Blanker (technische commissie) zijn het eerste aanspreekpunt van de denktank, maar jullie kunnen ook door de andere leden benaderd worden. 

 

De denktank kan alleen niet zonder de input van andere leden. We willen jullie dan ook uitnodigen om actief met ons mee te denken.  Het is een probleem van de hele vereniging en jullie zijn Spivo! 

 

Om het makkelijk te maken hebben we een digitale ideeënbus geopend. Je kunt je idee,  of beter nog ,  ideeën mailen naar ikhebeenidee@spivo.nl of via het contactformulier die je via de onderstaande button kunt benaderen.  

 

Wees creatief, vraag eens aan familieleden, vrienden  en collega's of zij een goed idee hebben! 

Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!


Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen onze sponsoren niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging, Ook zonder hun zou onze vereniging niet zijn zoals het nu is.