Bloembollenactie voor het jeugdkamp

Ook het komende jaar willen we weer het Spivo jeugdkamp gaan organiseren. Om het jeugdkamp te kunnen bekostigen  is er een bloembollenactie.

Zoals jullie weten gaan we elk jaar op Spivo-kamp. Hiervoor is helaas een hoop geld nodig. Om het jeugdkamp te kunnen bekostigen, heeft Spivo jullie hulp nodig om zoveel mogelijk bloembollen te gaan verkopen. In deze brief leggen we uit wat de bedoeling is.

Je krijgt van Spivo een reclamefolder en een bestelformulier mee. Vergeet niet je naam op het bestelformulier te schrijven! Vraag aan je ouders, familieleden, buurvrouw, vriendjes en vriendinnetjes of ze  bloembollen willen kopen. Vul samen het bestelformulier in en lever de formulieren in bij je train(st)er.  Controleer goed of alles is ingevuld! Dit kan uiterlijk tot dinsdag 9 december of donderdag 11 december.

 

Op die datum moeten de bestelformulieren en het geld weer ingeleverd worden bij je train(st)er. Bestellijsten te kort? Geen probleem, hieronder vindt je knop waarmee je een nieuw fomulier kunt downloaden.

 

Ook dit jaar reikt Spivo weer een prijs uit voor degene die de meeste bloembollen heeft verkocht, dus doe je best! 

 

Vraag aan de mensen voor wie je de bloembollen besteld, of zij gelijk willen betalen. Het liefst natuurlijk contant, zodat je geen geld hoeft te wisselen. Lever het geld samen met de bestelformulieren in! En tel natuurlijk samen met iemand al het geld goed na wat je hebt ontvangen! 

 

De bloembollen zijn besteld….en hoe nu verder?

 

Rond de eerste week van februari worden de bloembollen uitgedeeld en kun je de bloembollen langs brengen bij de mensen die iets hebben besteld. De definitieve datum hiervoor volgt op de website van Spivo. Indien jullie nog vragen hebben, kunnen jullie terecht bij jullie train(st)er en/of Jeanine Duijvelshoff, telefoonnummer 0641006943. 

 


Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!


Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen onze sponsoren niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging, Ook zonder hun zou onze vereniging niet zijn zoals het nu is.