Oeps! Er is iets mis gegaan met de bloembollenactie

 

Bedankt voor jullie inzet van de afgelopen tijd om zoveel mogelijk bloembollen te verkopen! Jullie hebben echt je best gedaan en Spivo is jullie erg dankbaar. Er zijn een hoop bloembollen gekocht en van dat geld kan Spivo weer leuke activiteiten organiseren. Echter is er iets mis gegaan bij de leverancier.

 

Zij hebben de verkeerde folder geleverd (de najaarsfolder in plaats van de voorjaarsfolder) waardoor de bloemenbollen momenteel niet geleverd kunnen worden. De bloembollen zullen pas in september 2020 worden geleverd. Wij vinden dit erg spijtig en hopen dat u zoveel geduld heeft.

 

Indien u echter uw geld terug wilt, is dit natuurlijk geen probleem. Stuur een mailtje met de naam van uw kind en in welk team hij/zij speelt, en wij zorgen ervoor dat het geld zo snel mogelijk wordt geretourneerd. Nogmaals onze welgemeende excuses.

 

 

Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!


Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen onze sponsoren niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging, Ook zonder hun zou onze vereniging niet zijn zoals het nu is.