Overlijden Willem Schiettekatte

Helaas hebben wij het trieste bericht ontvangen dat vrijdag 28 juni jl. Willem Schiettekatte is overleden aan de gevolgen van kanker.

 

Willem was een enthousiaste, vriendelijke verschijning en had de taak op zich genomen om het toenmalige CMV6 te gaan coachen en aan het einde van seizoen 2017-2018 ook te gaan trainen. Afgelopen seizoen heeft Willem zich samen met Joanne ingezet om het jongens JC-mixteam te trainen en te coachen.

 

Hij deed dit met veel plezier en toewijding. Wij zullen zijn positiviteit, vriendelijkheid en enthousiasme gaan missen.Onze gedachten en medeleven gaan uit naar zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen en familieleden.

 

Wij wensen hen veel sterkte bij het dragen van dit verlies.

 

 

 


Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!


Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen onze sponsoren niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging, Ook zonder hun zou onze vereniging niet zijn zoals het nu is.